Muj svět jsi ty
Já už nic necítím
přelet ptáků nevidím.
Hlavu nezvedám, leč není kam
Stojím tam v poli slunečnic
oproštěn od všechno, co myšlenky mě svazovalo
Cítím jak mě vítr čechrá vlasy
kde jsou ty časy, našich objetí
a slov tak krásných až srdce divoce buší
Lehneme si do trávy, vezmeš mě moji hlavu do dlaní
a Tvůj vodopád zlatých vlasů, překryje moji tvář.
Jsi můj a ty jsi moje, Je jedno jestli mě miluješ.
Důležité je, že tu se mnou jsi.
Přes třepotající se listy stromů na nás blikají záblesky
slunečních snů.
Jsem šťastný, Tvoje vlasy voní, neposlouchám Tvoje slova,
jen sleduji jak se Tvé rty pohybují. Krásně a sladce.
Lásko, zastavím čas a smrt už neděsí. Miluji Tě.
Přečteno 533x
Tipy 12
Poslední tipující: Rolnička, Bíša, Iva Borecká, Caracol, Traci, come-past, ona, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (6)
Komentujících (6)