...při té třetí sloce jsem si připomenul Wolkra , co se taky loučí s dívkou svého srdce květinou a přirovnává jí k slunečnici , která ho určitě přežije , protože mu už moc života nezbývá , jednalo se o beletristický román z roku 42 ale kdo to napsal si už nevzpomenu a ta scéna s loučením se odehrává v Tatranské Polance...
Je to moc krásná báseň , jen se musí jít hluboko za smysl slov , aby člověk pochopil její hloubku a cit z jakým je napsána Jirka
25.03.2008 16:22:00 | kavec