Je to jen sen?

Je to jen sen?

Anotace: ........

Stojíš stále opodál
já už zas ten pocit mám,
že ses mi jenom zdál,
už jsme zas každý sám.
Zas čekám až budeš se mi zdát
a že zas mi odejdeš se budu bát.
Já vím,že jednou odejdeš
a už víckrát nepřijdeš.
A z toho mám teď právě strach
a taky, že vše se časem zmnění v prach.
Nechci už čekat víc
a vše co se semnou děle ti říct.
Mám z budoucnosti strach
a často chovám se jakvrech.
Zabíjím teď city k tobě
však sny vídám stále v tvé podobě.
Smět tě líbat bude vždy jen sen
jež nikdy víc snad nepustím ven.
Autor mysicka55, 25.03.2008
Přečteno 386x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Game, Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

koukej snít nikdy není špatné ... víš mě se splnil sen za 21 let... prý kdo si počká ten se dočká.... chi :o)

25.03.2008 17:16:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel