Zakázaná láska
Anotace: oprava staršího dílka.. huš se mi to tak nelíbilo.. :). Dalíkovi :o*
Něžně hladíš moje líčka
slastně oči přivírám
sladkobolně
v náručí mě hýčkáš
jsem jako v ráji
když Tě objímám
Slzavé oči, provinilé
tváře bledé, skoro bílé
a drobíš mi mezi vlásky
touhy zakázané lásky
Za letního deště
s vůní kopretin
zas propletu Tě
pavučinou polibků
a do nebe
s Tebou odletím
Slzavé oči, provinilé
tváře bledé, skoro bílé
a drobíš mi mezi vlásky
touhy zakázané lásky
A chladné kapky
slaných moří
smáčí Tvoje
rudé rty
A nemusím se ptát..
Přečteno 454x
Tipy 5
Poslední tipující: Cot death, excited, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)