Když...
Anotace: ...zasloužím si to??
Sbírka:
Radimkovi
Když oči klíží únava,
když tělo Tvé bolest trestá,
když večer přechází v noc
- nejsem si jistá
zda štěstí velké tak
krásou Tvojí nespálí mi zrak.
Ten pocit, že jsi vedle mne,
že nemám srdce z kamene,
ta radost býti po Tvém boku
tvoří každou moji sloku
kterou Tobě napíšu.
Tolik šťastná jsem,
že není to jen sen.
Však...
...zasloužím si tolik štěstí
najednou?
Přečteno 442x
Tipy 3
Poslední tipující: Petit Prince, brooklyn, estrellita
Komentáře (1)
Komentujících (1)