Chmury

Chmury

Anotace: smutek

Někdy se stává, že květy opadnou,
člověka chmury pak často popadnou.
Kytky smrdí, ptáci řvou,
člověk zmírá pod tíhou,
co drtí mu jeho vysněný svět,
někdy je těžké se ze snu probouzet.
Autor Manik, 13.07.2005
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel