Anotace: nic uměleckého, jen vypsání se z nálady, co by skolila draka...
Sbírka: Láskou svou...
musím to číst pořád dokola,asi jsem masochista,nebo jinak postižený,ale čím to je,že ty nejhezčí věci se skládají hned po nějakém zklamání?
20.04.2008 00:38:00 | Comparare
chtěl jsem něco napsat a najednou nevím.. vím.. v téhle básni tluče srdce
27.03.2008 08:26:00 | Petbab
Moc povedené dílko, hodně myšlenkové, bolavé, plné pocitů, citů a jistých myšlenek. Mno, snad bude zase dobře.
27.03.2008 06:04:00 | NikitaNikaT.