Anotace: ***
...smutek nedá se ve víně utopit ...
....umí totiž dobře plavat....
...jen kdo zažil, dokáže pochopit ...
...uzdravit může jen JEHO návrat ...
10.04.2008 20:14:00 | pavlis
v nekonečném chrámu srdce
tam místo je pro každého
když s pokorou a úctou vstoupí
kdož oltář vyplenit chce jen
toho vyprovodit ven se sluší
27.03.2008 18:31:00 | milan nov