Někde jsem slyšel, že v důsledku korpuskulárně-vlnové povahy základních sil v kosmu může být vesmír (součet kmitů všech jeho částic) vcelku nalazen na jediný kmit/tón, což vlastně tvoří realitu ve které žijeme. Kdyby to tak bylo, vsadil bych se, že zní jako gong, buben nebo zvon :).
27.03.2008 20:46:00 | drsnosrstej kokršpaněl
děkuju vám tu všem - k týhle mám pořád hodně blízko, aj dyž už je víc jak rok stará...
27.03.2008 20:11:00 | hanele m.
snad zvlyky slyším zdály?
tu tum tu tum..
snad slzy které pálí..
tu tum tu tum..
ten rytmus.. boží dech..
zvon co zvoní..
lásky vzdech..
27.03.2008 14:54:00 | Bean