Umřelo srdce
Umřelo srdce,
již nebuší.
Pohlazení, polibek,
nic ho nevzruší.
Snilo svůj
krásný sen.
Snilo v noci
snilo v den.
Život srdce
rádo mělo.
Ale náhle
oněmělo.
Sladce,
šlo si spát.
Již nebude
láskou hřát.
Naše slzy,
srdce nerozbuší.
Pšt. Ať ze
spaní nevyruším.
Komentáře (1)
Komentujících (1)