Moje nejmilejší Ivuško
Anotace: Pro Tebe má Lásko...
Moje nejmilejší Ivuško,
záříš jako sluníčko,
usměj se maličko,
a budeš mít štěstíčko.
Štěstíčko, která Ti chci dát,
a jen se s Tebou smát.
Stále s Tebou být,
a už nikdy nesmutnit.
Moje nejmilejší Ivuško,
Tvá nádherná očka,
Jsou jako studánka,
tak hezky hluboké,
že v nich mé srdce utone,
a navždy s Tebou zůstane.
Komentáře (0)