Anotace: Svět se zbláznil
Jo, asi jsem taky natvrdlá :-)) Ale já jsem na to zvyklá - Když v knize něco nechápu, čtu prostě dál a doufám, že mi to do konce kapitoly dojde :-))
Čokoláda je úúúúžasná věc a v tvém podání jsem ji přímo cítila na jazyku (sakra dejte mi někdo taky kousek!!! :-)))
31.03.2008 12:31:00 | Lisa.Ginmi
Už ten postřeh není jako dřív... docela dlouho jsem přemýšlel, co to po tobě vlastně chce... :-))))
Aha!
Tož takhle to dnes chodí...!?!
:-)
31.03.2008 09:38:00 | La Suneteto
jo,tak to jo...čokoláda :) topit se a odpouštět jemu i sama sobě-předčasně
27.03.2008 19:16:00 | ztracená