Deníček
Pořídím si deníček.
V něm budou dětské sny
a vytoužená přání z dětství.
/Chtěla jsem být princeznou,
šaty až na zem,
korunka ve vláskách./
Vedle si položím brejličky
v barvě naivní, růžové,
aby svět vypadal krásnější.
/Představuji si dům,
velikosti menšího zámečku
a obrovskou zahradu./
Jen pár posledních stran,
obávám se, bude černočerných,
se stopami po slzách.
/Všichni tvrdili,
že láska možná není.
Jak byli naivní…/
Uzavřu kapitolu a slíbím si,
že už nikdy nebudu snít.
A stejně máčím poslední stránky...
Přečteno 417x
Tipy 11
Poslední tipující: takova, Severka, Psavec, Bíša, Sajurii, ki.ta
Komentáře (1)
Komentujících (1)