mraveniště
planá zívnutí do větru
následuje
vyskočení ušních bubínků
s duchaplně zarytým chtíčem
jako by to chtělo říct
miluju tu vůni tvých
rozprášených atomů
když vylézají z mraveniště
VÍC NEŽ COKOLIV JINÉHO
jo a vzpomínky můžou
taky chutnat
po jahodách
Přečteno 346x
Tipy 6
Poslední tipující: f393n6, excited, C.alwen
Komentáře (4)
Komentujících (3)