Minulost
Anotace: našla jsem tuhle báseň, je z dřívějších dní...líbí se Vám?
miluju a to se změní,
jsi má láska jsi mé rozednění,
jen cítti, a říct si dost,
je čas
jenže kousek žije v nás,
už samota se rozplyne,
kde je život tam chci jít,
lásku pozdravit
slza svědkem je,
že nevrátí se co bylo,
že vzpomínka ožije a radost zatleská,
ta síla v srdci ožije...
Přečteno 356x
Tipy 10
Poslední tipující: Rbb, NikitaNikaT., mamina, Bíša, Yukki
Komentáře (2)
Komentujících (2)