láska
je naší nemocí i první pomocí
je plná emocí, končívá bezmocí
je sladká jako med,studená jako led
opije nás radostí, opustí bez starostí
nedá se koupit, jdem pro ni loupit
všichni ji máme, je ji neznáme
Přečteno 381x
Tipy 5
Poslední tipující: ewon, Danah, labuť, NikitaNikaT., estrellita
Komentáře (1)
Komentujících (1)