Sen
Anotace: Snaha byla...=o))
Je pravé poledne a mě se chce spát.
Vánek mi vlasy laská,
kdepak je teď moje láska?
Pomalu usínám,
a okolní svět vnímat přestávám.
Do krásného snu jsem se probudil,
jsem ve světě kde voní rozrazil,
a louky jsou něžně zelené,
plné květů a vůní,
z té krásy dech se mi tají
ten pocit svobody nikdo mi nevezme.
Nebe je vlídné a průzračné,
a slunce hřeje mé srdce pohaslé
a k životu mě pobízí.
Slavík pěje nejjemnější píseň,
kterou kdy slyšel jsem,
slzy do očí mi vhání,
protože můj sen tím končí.
Z něžného snu probudil mě ještě něžnější hlas.
Miláčku, jsem zpátky.
Dáme naší lásce ještě šanci.
Komentáře (0)