Fotky
Anotace: Roztrhání fotky uleví emocím, ale pouhé kliknutí na tlačítko DELETE???
Zažloutlý kousek papíru,
tátovy obrázky dětských krůčků,
rozpadají se v krabicích na prach.
Dnes listuji adresářem našich fotek
jedinečné okamžiky odháním kliknutím.
Na fotkách studeně svítících do tmy,
objímáš mě, směji se, topíme se v sobě.
Promilovali jsme svítání. Patřil nám celý svět.
Dnes už pro sebe máme jen smutek a beznaděj.
Kéž by měl i život tlačítko RESET.
Přečteno 346x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabi, NikitaNikaT., WhiteSkull
Komentáře (2)
Komentujících (2)