čekání v zapomnění
usínám v čekání
když rána nepřichází
začíná pokání
za hrst černých sazí
jež se po duši rozlila...
probouzím se v zapomnění
když noci se blíží
upadám v podezření
že tvůj stín se plíží
tělo marně utíká...
Přečteno 420x
Tipy 13
Poslední tipující: Kyle, vodnař, WhiteSkull, mamina, labuť, carodejka, Vladimír P.
Komentáře (3)
Komentujících (3)