Pokud to člověk čte dobře, tak trpí ... a pokud je to to co jsi tím chtěla vyjádřit, je to správně napsané...
Trochu mi z toho čiší beznaděj... a ta k tobě nějak nepatří...
31.03.2008 17:11:00 | Obyčejný básník
Poslední věta je úžasná. Celé dílko má svoju hloubku a jisté city, má myšlenku a upřímnost.
28.03.2008 08:12:00 | NikitaNikaT.