V snech
Když se dotýkám nebe
myslím na tebe.
Když jem v úzkosti
jsem v tvém obětí.
V nekonečném dojetí
neskutečné spojení.
Co prožijí dnes
naše duše v snech.
V nás je okamžik věčný
zaklínám teď
na věky, věky, věky!
Pro společné známé
možná se už nepotkáme.
Křik, něžný vzdech
zůstane jen v zdech.
Co prožijem dnes?
Co prožijem dnes.
Přečteno 421x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Gyllien
Komentáře (0)