Růžová svíce

Růžová svíce

Anotace: Hloupě jsem doufala, že to vyjde ..

O mou lásku nestojíš, tak proč se pořád trápím,
o tom jak sladce voníš, jenom já vím.
Jediné co zbývá mi, je tajně snít,
snít o tom, že Tvá láska můžu být.
Už však i ve snech mé naivitě se posmíváš,
je tak těžké uvědomit si, že mě nelíbáš.
Je tak těžké pochopit, že o mě nestojíš,
je utrpení vědět, že v noci o jiné sníš.
Je snad věk jen výmluva pouhá?
neumíš si představit, jaká se ve mně skrývá touha.
Touha cítit ten krásný cit,
vědět, že se mě nemůžeš nabažit.
Hlavou se mi honí myšlenek tisíce,
jenže uhasíná ta růžová svíce.
Ta růžová svíce nadějí,
která už bohužel nic nezmění…
Autor Skořicová princezna, 28.03.2008
Přečteno 347x
Tipy 1
Poslední tipující: Anima de Vries
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Chápu. Není to špatné, časem se vypíšeš.

02.05.2008 20:43:00 | Anima de Vries

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí