Šípkové keře okolo cest
Anotace: z doby, kdy jsem ještě věřila na zázraky
Pokaždé znovu
ve stejnou dobu
vídávám
okolo cest
šípkové růže kvést
chtěla bych postát
a … čekat na zázrak
Pokaždé znovu
tak jako prvně
držím Tě v dlani
cítím Tě v klíně
pokaždé znovu
otvírám oči…
nevím kde končí
odevzdání
Pokaždé znovu
uvěřím na zázrak
Přečteno 395x
Tipy 14
Poslední tipující: GM, Milásek, Simísek, Danah, Psavec, labuť, WAYWARD, saddova, m-maybe, Šerák
Komentáře (6)
Komentujících (6)