Člověče s rouškou anděla
Člověče s rouškou anděla
jsi vše a já nic nechtěla
Lásko na křídlech pegasů
se slovíčky šeptaných do vlasů
S tebou jsem půlnoc probděla
jsi já a já jsem nesmělá
jsi nestálost pavučiny
V letním parnu vlahé stíny
z mého srdce tropíš vrak
jsi jen přelud pro můj zrak…
Komentáře (1)
Komentujících (1)