Růže
Anotace: pro kamarádku...
Když vykvetla růže,
byl významný den,
radoval se kdo může
a tys skončila sen.
Růže kvetla dál,
až 16 lístků měla,
pak i já jsem se s ní smál,
když bavit mě chtěla.
Avšak jako vše na světě,
není jenom milá,
ukáže ti v jedné větě,
že je černobílá.
Přečteno 499x
Tipy 4
Poslední tipující: rry-cussete, Psavec, loverose91
Komentáře (1)
Komentujících (1)