Anotace: Tohle je báseň o dvou zamilovaných... Napsaná podle skutečné události...
Pekny!!:) a jak do dopadlo??...:):):)
Penej napad jak zformulovat basnicku!!:)
29.03.2008 20:19:00 | Someday
je to takove nezrale...ale verim, ze cim vic budes psat, tim vic se budes zlepsovat...drzim ti palecky..
29.03.2008 16:09:00 | saddova
hmm.... nevím... přinde mi to takové trochu strohé, bez názoru, pocitu... ale budiž :)
29.03.2008 15:36:00 | Já Esther Ruth