Tajná
Anotace: tajná láska má jednu nevýhodu, člověk ji dusí v sobě
blud a hřích ovládá mi ducha,
jak horko poušť v období sucha,
červi viny v mozku hodují,
v krvi jedy svědomí kolují,
radost je drcena žalem,
voda znečištěna kalem,
dřív blahodárné snění,
je jedno velké utrpení,
spánek nepřichází i když je temno,
v mých vpadlých očích je každé ráno černo,
snad z mých hříšných dlaní,
přijme někdo pokání,
však vím, že všechno do karet mi hraje,
a já teď vrávoravě a kulhaje
vím, že kosmicky a velice,
těším se na úplněk měsíce
Přečteno 509x
Tipy 1
Poslední tipující: WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)