Beznaděj
Anotace: Není k tomu co dodat.....
Nač zalévat květinu,
která uvadá mi v dlani.
Proč mám žádat o tři,
když mám jen jedno přání.
K čemu jsou mi křídla,
když nemohu se vznést.
Proč na nebi jsou hvězdy,
když ti je chci k nohám snést..
Komentáře (0)