Anotace: Oči a studánka,vždycky jsem to brala jako nadsázku,až jsem jedny takové našla.
Pak že o kráse očí umějí psát jen mužský.
"Snad,stát se laní,
za nocí stříbrných z těch studánek pít"
....pěkné
08.07.2008 13:58:00 | Marfuša
krásné, něžnéa hebké jako samet:-) můžeš si za to saam, jdeš do oblíbených:-) moc se mi tvoje dílka líbí jsou tková hluboce jemná:-)
07.07.2008 11:11:00 | Lady Carmila