Minulost dnes
Anotace: ..trošku upravená, život plyne..
miluji jej a to se změní,
je má láska je mé rozednění,
jen cítit a říci dost,
je čas
kde je bída a bolest tam jsem dnes,
kdo utěší mě v objetí?
kdo láskou zahřeje každý splýn,
tebe již nesmím chtít,vím
kdy nastane čas zapomnění,
kdy bůh nám život změní,
kdy slunce tvé mě zahřeje,
miluj ještě chvíli mě..
Přečteno 393x
Tipy 7
Poslední tipující: Rbb, NikitaNikaT., lukasecek15, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)