Anotace: Miluju tě
Víš, je to krásně naivní... Forma je docela dobrá, ani ten rým moc neskřípe. A uznávám, že jsi určitě chtěl někomu udělat radost, ale... No, nic moc nového to nepřináší. Ale co, dneska je mi to jedno, takže se mi to nakonec i trochu líbí.;o)
30.03.2008 10:24:00 | Sokolička