miluju
Anotace: mno tak jako.... tohle je pro mojí lásku!;) tohle všechno na něm miluju.... teda je toho víc ale co..;)
miluju když pohled tvůj vídám
když si s tebou povídám
miluju jak šťastně se díváš
když každý den mě vídáš
miluju tvou vůni
co na triku ti trůní
miluju když se mračíš
a pak svůj pohled vracíš
miluju tvůj smích
který rodí se v očích
miluju tvá ústa
ta studna nepustá
miluju tvoje ruce
jak šaháš pro mě prudce
miluju tvé krásné tělo
o které opřít by se mi chtělo
miluju tě celého
ty jsi láska života mého
Přečteno 828x
Tipy 10
Poslední tipující: Dacryon Beata, devcatko z jetele, J3zus, Danah, lukasecek15, jedam, excited
Komentáře (6)
Komentujících (6)