Myslela jsem...
Anotace: Jej.. napsaná už dlouho, ale pak sem jí někam hodně dobře schovala.. teď sem jí našla na dně šuplíku.. :)
Myslela jsem
/i když, co je to vlastně myslet..?/,
že dokážu zapomenout..
ne tvé oči,
které tak zářily,
když ses mi svým pohledem vpíjel do těch mých..
/pomněnkových../
na tvé rty,
tak hebké,
když jsi mi svými polibky stíral mokré slzy,
nebo když jsi mě jen tak líbal..
/z radosti, štěstí, smutku, touhy../
na tvé vlasy,
co mě šimraly v obličeji,
kdykoliv si ležel vedle mě..
/na právě rozkvetlé louce - mezi kopretinami../
na tvé ruce,
které mě vždy tak pevně objaly
a jemně pohladily..
/když mi nebylo nejlíp../
na tvůj hlas,
tak krásný,
když jsi mi šeptával do ouška sladká slůvka..
/ta nejsladší na světě../
na tvůj úsměv,
který se objevil na tvé tváři vždy,
když jsi mě uviděl..
/a já byla šťastná../
Myslela jsem
/i když co je to vlsatně myslet..?/,
že dokážu zapomenout...
...můžu tě vymazat z myšlenek,
ale vždycky mi zůstaneš hluboko v srdíčku.. :-*
Přečteno 370x
Tipy 17
Poslední tipující: Haniéčka, Vlk v rouše, Lilly Lightová, Holis, CHoKoLaTeKiss, elevan, evy, Danah, Diablo 503, Simísek, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)