Já se vrátím
Topím se v touze spatřit tvou poraženou tvář
a dokázat ti, že mě potřebuješ.
Jsi jen ten nejobyčejnější lhář,
když říkáš, že mě nemiluješ.
Chci tě vidět u zdi brečet.
Mě neublížíš, už jsem jiná!
Budeš prosit, na kolenou klečet,
abych ti opět uvěřila.
Já se vrátím a dokonale s tebou zametu.
každý člověk má svůj cíl.
Já se vrátím, snad i poslepu!
Vy, múzy, mlčte! Měla bych už jít...
Přečteno 462x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, saddova, Game, Simísek, china white, melebele
Komentáře (2)
Komentujících (2)