Hloupě sním
Stýská se mi a chybíš mi,
na blízku jsi vždy mi,
moje tajná lásko,
říkávám ti krásko.
V paměti tě mám u sebe,
myslím však jen na tebe,
Jsi mým štěstím,mím životem,
vzpomínám na tě vždy s úsměvem.
Avšak nevím co cítit mám,
jinak bych tě určitě miloval,
co je lež a co je pravda,
komu patří moje tajná láska.
Něžná dívko krásná,
proč mi není láska jasná,
stále myslím na tvá sladká slova,
dávají mi radost a smysl do života.
To co je a nebo není,
čas nám dá to vysvětlení,
lásku, radost nebo smutek,
snad to bude jen dobrý skutek.
Tyto řádky patří jen tobě,
Delfínku překrásný, můj poklade.
Komentáře (0)