Jsi naděje...
Tvé jméno zašeptám....do ticha
V ten vzácný okamžik tělo mé...nedýchá
Od srdce k srdci stavíš...most
Chci Tě mít nastálo, nebuď jen...host
Světlo do mého života...vnes
Hýčkat Tě budu zítra...i dnes
Naděje moje jsi...naděje...poslední
Neodcházej drahý dřív než....se rozední
Tělo i duši, dám Ti sebe...celou
Do srdce pusť si...tuhle holku smělou
Přečteno 581x
Tipy 23
Poslední tipující: Myrja, Martin Šimeček, Traci, Juan Francesco de Faro, Maxí, verunča, Martinecka23, kroužek, jedam, ficule, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)