Na Tvém prahu
Na zrcadle mi zůstala
jen tvoje tvář
v srdci díra po kulce
a v paměti náš smích a pláč
V každé láhvi červeného vína
kterou dopíjím s jinou ženou
se ti snažím nechat vzkaz
pečetěný marnou touhou
Opilý dneškem do němoty
utíkám z přeplněných barů
Spěchám do samoty,
ale probouzím se na tvém prahu.
Přečteno 302x
Tipy 5
Poslední tipující: vojtěška, Psavec, Nút
Komentáře (2)
Komentujících (2)