Zapomění neuznává
Ztráta milované,
ta ze srdce se
nedostane.
Stále je před očima,
ona, osoba
jediná.
Nezbavíš se myšlenek.
Zapomněl jsi? Možná
jen na venek.
V nitru se pereš.
Z nešťastné lásky
ven se dereš.
V srdci jizva malá.
Srdce, zapomnění
neuznává.
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: klaris.mertlice, Nút
Komentáře (2)
Komentujících (2)