Zkus se vzchopit
Zkus se vzchopit
musíš zapomenout.
Měl by jsi pochopit
nejde žít pro jedinou.
Zkus zase
milovat znova.
Ale po té ,, kráse ´´
se to špatně koná.
Zkus po čase
lásce věřit.
Bez ní se
nedá přežít.
Přečteno 336x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Nút
Komentáře (2)
Komentujících (2)