Sbohem lásko
Anotace: Nechci se loučit neboť se nevrátím
Zklamán jsem z lidí...
ne z lidí ale z jejich rozumu...
Nečekej radost ze slunce
Dává tolik světla a přece nevidíš
Čas létí jako jestřáb nízko nad vodou
Neboť voda je lék, který tě vyléčí
Štěstí najdeme jen v sobě
Kroky po lese mezi stromy
Bez lidí abys slyšela tlukot svého srdce
Nechci se loučit neboť se nevrátím
Přečteno 384x
Tipy 17
Poslední tipující: mkinka, Bohém z Pernštejna, Erion Fate, labuť, Oči, hanele m., estrellita, Psavec, NikitaNikaT., Bíša, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)