Kávová čokoláda
Anotace: Zkouším ve všem možném :-)
Kuchyň je má
a tam s láskou
já si tvořím,
umělecká díla.
Potěšení pro přátelé,
lahodnost pro milované,
jen se vzpomínkou vyrábím,
míchám a ochutnávám,
rozplívám se,
vyvádím.
Myšlenka proběhne hlavou,
na sladký polibek
od mého přítele
a myšlenka další,
že se rozplyne
až ochutná dezert.
Výrobek hotový,
s láskou dělaný,
čokoláda kávová,
oblíbená,
výborná.
A teď jenom čekat,
na reakce ostatních,
bude chutnat?
"Ano, určitě."
Usmívám se
a začínám výrábět...
další dobroty.
Přečteno 376x
Tipy 13
Poslední tipující: Belmon, Severka, jedam, NikitaNikaT., Psavec, WAYWARD, Bíša, Nút
Komentáře (4)
Komentujících (4)