Odhoďme zlost
Anotace: Přeberte si to, jak kdo chcete:-) Miluju život:)
Opusť černé myšlenky,
nech si v hlavě jen krásné,
zanech za sebou spravedlnost,
všechno, co má být vzácné.
Podpoř každou duši,
podej pomocnou ruku,
uvědom si, že někdo tuší,
o životním rozcuchu.
Zapomeň na nedůvěru,
zahrň se slávou,
nenech se zalít lávou,
a žij se sebedůvěrou.
Lásku šiř kolem,
nejvíce svému partnerovi,
ať není pozdě,
na vyznání lásky bílému poli.
Přečteno 283x
Tipy 8
Poslední tipující: Belmon, Bíša, NikitaNikaT., WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)