Anotace: DLOUHO JSEM SEM NIC NENAPSALA ,ALE TO BUDE NEJSPÍŠ TÍM ŽE MĚ NIC NENAPADLO.
Kvalitní vyznání, je to super dílko.... četl to i ten dotyčný?? Jestli ano, tak ho už po svém boku určitě dávno máš, řekni jestli se mýlím ... ;)
03.04.2008 16:57:00 | Puck