Anotace: ***
moc smutku ,smutku nádherně napsaného,moc krásných slov,slov plných smutku
01.04.2008 00:27:00 | Belmon
Smuténková básenka, asik vím, jak se cítíš, mnozí z nás si rozchodem prošli a možná ještě prondou. Čas je prý lék, uchovej si krásné vzpomínky a srdce, i když chceš nechat prázdne, zas láskou je naplň, uvidíš, Slunko pak bude zářit třebas každý den, aj když bude pršet, bo sněžit ... zase budeš šťastná, i když temu teď moc nevěříš. Přeji Ti mnoho štěstí a znovu lásky ...
31.03.2008 20:27:00 | NikitaNikaT.
Je to moc smutné,ale moc krásně napsané...
teď s tebou soucítím a mrzí mě to, že se přihodilo něco smutného:(
31.03.2008 20:16:00 | come-past