Pouto
Anotace: druhému porozumíme jen když nám to dovolí
druhému porozumíme jen když nám to dovolí..
jsem smutná z tvých básní
po ceste z kamínků potkal jsi svou dívku
co se při měsíční záři na tebe smála,
co se s tebou v noci hřála,
co do tvých oči se zamilovala
srdcem tě cítila na každém kroku,
omámená láskou sama sebe zapomněla
bylo to správné
bylo to silné,
nemá smysl přít se s osudem, jé krásné podlehnout
Přečteno 500x
Tipy 9
Poslední tipující: Rbb, Bíša, NikitaNikaT., m-maybe, come-past
Komentáře (3)
Komentujících (3)