Jak bys mohl...
Jak bys mě mohl ztratit, miláčku ?
Uvázls´mi pod kůží.
Nosím Tě v kapse, jako zatoulanou korunu.
Voníš po růžích, které tak rád dáváš.
Na holém břiše ještě studí šňůra perel od Tebe.
Pár Tvých vlasů mi uvázlo na límci kabátu.
Jsme už navěky spojeni.
Tím, co nejde vrátit.
Ani smazat.
Ani zapomenout.
Neztratíš mě, ani když se už nepotkáme.
Nepolíbíme.
Nebudeme milovat.
Nelze zapomenout.
Jsme spoutáni párem imaginárních pout...
Přečteno 613x
Tipy 34
Poslední tipující: Pavelpaja, Maxí, M.a.t.y.s.e.k, maena, cevert, Janul-ka, drsnosrstej kokršpaněl, Danah, Martinecka23, Lexisa, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)