Maluj
Anotace: Je to pozitivní plné naděje, protože naděje tak ta umírá poslední..
Namaluj mi růži
pro tebe a pro mě
tvůj úsměv poteměl
snad jsi na osud nezapoměl?
stojí ti za zády jak věrnej pes
nečekej na zítřek a namaluj mi růži
ještě dnes
Namaluj mi slunce
pro tebe a pro mě
aby nám stále svítilo
a radost oknem
navždy nosilo
denodenně o úsměv prosilo
Namaluj mi srdce
pěkné, velké celé rudé
abych měla jistotu
že navždy u mě bude
a doprovázet vždy a všude
ve dnech hřejivých
i nocích chladivých
Namaluj malý čtyřlístek
pro nás pro oba
aby tu stále štěstí bylo
aby nepřišla žádná pohroma
stesk, nebo žal
jen maluj, maluj lásko dál...
Komentáře (0)