Chuť na lásku nebeskú
Anotace: Nechcel som veľa, iba lásku z teba
Ukradnem ťa samú sebe
a budeš sa nevlastniť
budeš moja a nie svoja
takto šťastne budeš žiť
A tak ešte za horúca
pečiatkoval som ti líca
ani si sa nepohla
Bola to len tvoja hra
Varil som ťa
piekol som ťa
opaľoval ostošesť
Potom takú
flambovanú
z lásky chcel som
si ťa zjesť
Máš prekrásny úsmev
na tvári
ako by ho vymysleli
filmári
Keď s ním večer
sladko zaspíš
pribijem ťa
bozkom na kríž
Ráno plné nových šokov
snáď ma strašiť prestane
do lásky je zopár krokov
nebeská nám pristane
tvojich sladkých dvadsať rokov
do vášne ma dostane
šaty skľznu z tvojich bokov
nahá bežíš do vane
Budeme sa tešiť ponárať a hrešiť
ako mladé vorvane
Přečteno 414x
Tipy 24
Poslední tipující: Lota, sophia92, s.e.n, Lorraine, janewe, Severka, prostějanek, Loudilka, Danah, jedam, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)