Vzpomínky
Anotace: Teď pro změnu trošku z toho smutnějšího soudku.
Vzpomínka jak růže
na louce hozená
tichá a krásná
bez jména, k jasu zrozená
zas trápí mou mysl
a láká mou duši
a v dálce ozvěna
jak mé srdce buší
Nevšední jas vzpomínky křehké
provází můj žal
protože život ať už se vzpomínkami
či bez nich... musí jít dál
Komentáře (0)