Anotace: ...
Hesla... Bývají to víc než hesla, ale vím, že je mám často tendenci (neboť potřebu) "jen tak" nadhazovat, resp. bojovně vystřelovat. Ale pak se toto celé třeba i s rezervou vejde i do jen jediného "hesla". Kdo pak to v tom ale vidí, že? Aspoň že já. Chce to vývoj. Jsem ještě mladý. :o)
01.04.2008 16:46:00 | Juan Francesco de Faro
a tahle se mi líbí moc, žádný hesla - hezky si plyne... je to takový mile nesmělý vyznání... do smutku...
01.04.2008 16:40:00 | hanele m.